Станете дистрибутор на смазочни продукти UNIL Lubricants

Facebook Instagram YouTube

Бъдете оригинални!

Имате собствени магазини/автосервизи и/или разнос на авточасти до автосервизи – станете дистрибутор на белгийските смазочни продукти Unil Lubricants!

Защо да изберете смазочни продукти Unil Lubricants?

Искате ли да сте различни от конкуренцията?

Ние Ви предлагаме оригинални масла директно от производителя с къс дистрибуционен канал.

Пазарувайте от единствения вносител на Unil Lubricants за България

"ТИМ 97" ООД е единствен лицензиран вносител на белгийските смазочни продукти Unil Lubricants за българския пазар.

Достъпни цени за висок клас смазочни продукти

Продуктите на Unil Lubricants са от високия ценови клас защото са произведени за Европейския пазар

Едно единствено качество по цял свят, което не се променя във времето

Гарантирано високо качество, което остава непроменено през годините, въпреки сътресенията на пазарите. Без компромиси!

Европейски производител с една единствена рафинерия

Един производител, една рафинерия, един стандарт на всички масла произвеждани в Unil Lubricants. Качество, което не се променя във времето.

Използвани висококачествени базови масла без рециклирани такива

Unil Lubricants не изкупува и не рециклира отработени масла.

Собствена лаборатория

Всички смазочни продукти на Unil са подложени на обширен контрол на качеството както преди, така и по време на производството. Ръководителят на производството взема проба от доставения суров продукт при получаванто му във фабриката. Суровините се приемат и прилагат в производство само ако отговарят на всички предварително определени спецификации.
След производството на определен продукт се взема проба от производствения резервоар. Тази проба преминава подобни качествени тестове както първата проба, където се проверява нейния вискозитет при 40 ° C и 100 ° C, цвят, вискозитетен индекс, а също така и за съдържание на вода, фосфор, цинк, магнезий, калций и сяра . Освен това могат да бъдат наложени допълнителни критични тестове върху продукти, разработени за специфични приложения. След пълнене на продуктите в по-малки опаковки като IBC или варели се взема трета проба. Тази проба преминава отново предходните тестове. По този начин се гарантира поддръжката на качеството от суровината до крайния продукт.

Собствена химична формула

Химиците в UNIL LUBRICANTS използват собствени, подобрени формули за да постигнат най-високото възможно качество на своите продукти при съответните хомологации.

Голямо потфолио

Unil Lubricants разполага с гама от над 500 продукта с превъзходно качество и е в състояние да предостави решение за всички изисквания и проблеми на клиенти в промишления, автомобилния, селскостопанския и транспортния сектор.

Традиция в производството на смазочни продукти

С над 100 години опит Unil Lubricants е водещ световен производител на всички видове висококачествени автомобилни и индустриални масла, греси и други смазочни продукти.

Технически препоръки при избора на смазочни продукти

Винаги може да разчитате на съпорт от наша страна. Поддържаме постоянна връзка с производителя.

Специални персонални отстъпки

В зависимост от закупените количествата, ние ще Ви предложим адекватна търговска отстъпка. Възможност за безплатна доставка до удобен офис на куриер или до Вашия склад/магазин.

Брандиране на търговски обекти

Ние ще изготвим проектите за брандиране на предложени от Вас търговски обекти и др. рекламни материали с цел популяризиране на марката.

Да работим заедно!

Свържете се с нас на телефон 0889 709 666, на e-mail: tim97@abv.bg или попълнете контактната форма по-долу. В най-кратки срокове ще се свържем с Вас.

Контактна форма за партньорство


    16/12/2021

    Станете дистрибутор