ESCA ЗА БЕЗОПАСНА ХРАНА

Facebook Instagram YouTube

Продукти UNIL ESCA за хранително-вкусовата индустрия

Безопасността на храните е от решаващо значение за хранителната индустрия. Случаен контакт на храна с конвенционален смазочен продукт може да има сериозни последици за потребителя. Ето защо, в сътрудничество с ESCA, Unil разработи изцяло нова линия масла и мазнини за хранителни цели, които са сертифицирани по NSF H1.

Смазочните продукти за хранителни продукти на ESCA са изключително подходящи за използване във всички предприятия за преработка на храни и производители на фуражи за животни. В допълнение към класическите масла за хидравлика, компресори, зъбни колела и вериги, в тази гама се предлагат и много специални продукти, които гарантират безопасно смазване на всички приложения в компанията. За всяко минерално масло се предлага и синтетичен вариант, който позволява използването му при най-взискателни условия. Освен това всички смазочни продукти ESCA са сертифицирани от Kosher и Halal.

Всички смазочни продукти ESCA са щателно контролирани и тествани по време на производствения процес, за да се елиминират всякакви форми на замърсяване. По този начин както ние като производител, така и вашият клиент (крайният потребител) са сигурни в здравословната и най-вече безопасна храна.

Разгледайте всички продукти ESCA за хранително-вкусовата промишленост.

Станете дистрибутор