Меню
Количка

За мотоциклети и скутери

UNIL Lubricants произвежда висококачествени 100% синтетични, полусинтетични и минерални моторни масла за 4-тактови двигатели на мотоциклети, мотопеди, скутери и АТВ.


Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 1L
IGNITION 5W50 - 1L Синтетично масло специално разработено за смазване на четири-тактови мотоциклетни двигатели, така че, приплъзването, залепването и/или твърдата работа на дисковете на съединителя да останат в миналото. Това масло е разработено и тествано в близко сътрудничество с най–важните произ..
33.00лв.
Без данък:33.00лв.
IGNITION 5W50 - 5L | Моторно масло за четиритактови мотоциклети
Ново Очаквана доставка
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 5L
IGNITION 5W50 - 5L Синтетично масло специално разработено за смазване на четири-тактови мотоциклетни двигатели, така че, приплъзването, залепването и/или твърдата работа на дисковете на съединителя да останат в миналото. Това масло е разработено и тествано в близко сътрудничество с най–важните произ..
148.50лв.
Без данък:148.50лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 1L
2T SPECIAL TC - 1L Специално препоръчано за смазване на всички двутактови двигатели с въздушно охлаждане, функциониращи при много високи температури и за двутактови двигатели със затруднено охлаждане. Адаптирано за безоловни и съдържащи олово бензини. Използва се в концентрации от 2% и повече, в за..
29.12лв.
Без данък:29.12лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 210L
2T SPECIAL TC - 210L Специално препоръчано за смазване на всички двутактови двигатели с въздушно охлаждане, функциониращи при много високи температури и за двутактови двигатели със затруднено охлаждане. Адаптирано за безоловни и съдържащи олово бензини. Използва се в концентрации от 2% и повече, в ..
3,386.88лв.
Без данък:3,386.88лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 60L
2T SPECIAL TC - 60L Специално препоръчано за смазване на всички двутактови двигатели с въздушно охлаждане, функциониращи при много високи температури и за двутактови двигатели със затруднено охлаждане. Адаптирано за безоловни и съдържащи олово бензини. Използва се в концентрации от 2% и повече, в з..
1,081.44лв.
Без данък:1,081.44лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 1L
IGNITION 10W40 - 1L 100% синтетично масло специално разработено за смазване на четири-тактови мотоциклетни двигатели, така че, приплъзването, залепването и/или твърдата работа на дисковете на съединителя да останат в миналото. Това масло е разработено и тествано в близко сътрудничество с най–важните..
31.00лв.
Без данък:31.00лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност .