Меню
Количка

Греси (Пластични смазки)

Unil Lubricants се гордее с производството на висококачествени и високотехнологични греси. Теоретично гресите се прилагат за механизми, които могат да се смазват рядко или където маслото не би могло да се задържи на място. На практика гресите не само осигуряват адекватно смазване за намаляване на триенето и предотвратяване на вредното износване на компонентите, но и предпазват от ръжда и корозия и действат като уплътнение за предотвратяване на контакт с мръсотия и вода.  
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 0.4KG
ALBA+ PTFE - 0.4KG Грес с литиев комплексен сапун, към който е прибавен Teflon® за подобряване на коефициента на триене и граничните смазочни свойства. ALBA+ освен това дава забележителна защита от корозия и износване. Тази висококачествена грес има свойството ЕР и широки експлоатационни граници, б..
22.37лв.
Без данък:22.37лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 18KG
ALBA+ PTFE - 18KG Грес с литиев комплексен сапун, към който е прибавен Teflon® за подобряване на коефициента на триене и граничните смазочни свойства. ALBA+ освен това дава забележителна защита от корозия и износване. Тази висококачествена грес има свойството ЕР и широки експлоатационни граници, бе..
708.48лв.
Без данък:708.48лв.
ALIMENTA - 0.4KG | Грес за хранително-вкусовата промишленост
Оферта
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 0.4KG
Грес за хранително-вкусовата промишленост ALIMENTA - 0.4KG Грес, разработена на базата на високо-рафинирани бели медицински масла и бентонитов сгъстител. Създадена за приложение в хранително-вкусовата промишленост и по-специално в пакетиращото оборудване в нея. ALIMENTA съдържа напълно безвредни съ..
21.74лв.
Без данък:21.74лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 18KG
Грес за хранително-вкусовата промишленост ALIMENTA - 18KG Грес, разработена на базата на високо-рафинирани бели медицински масла и бентонитов сгъстител. Създадена за приложение в хранително-вкусовата промишленост и по-специално в пакетиращото оборудване в нея. ALIMENTA съдържа напълно безвредни със..
567.00лв.
Без данък:567.00лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 0.4KG
CALIOPAL - 0.4KG Литиево-калциева ЕР грес с високи експлоатационни характеристики. Специално разработена за употреба при високи натоварвания с удари, при ниски скорости и в присъствие на вода. Тези условия съществуват в автомобилния сектор, в строителната механизация, в селскостопанската техника и ..
20.22лв.
Без данък:20.22лв.
CALIOPAL - 18KG | Литиево-калциева комплексна грес за високи натоварвания
Ново
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 18KG
CALIOPAL - 18KG Литиево-калциева ЕР грес с високи експлоатационни характеристики. Специално разработена за употреба при високи натоварвания с удари, при ниски скорости и в присъствие на вода. Тези условия съществуват в автомобилния сектор, в строителната механизация, в селскостопанската техника и т..
652.10лв.
Без данък:652.10лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 0.5KG
Грес COPPER ANTI-SEIZE - 0.5KG Органично-метална смес с широко приложение. Смазващ и антизадиращ продукт, предназначен за детайли, подложени на силни натоварвания и високи температури. Смазване и защита на бавно движещи се детайли: коксови пещи; високи пещи; установки за непрекъснато леене INTERSTO..
30.55лв.
Без данък:30.55лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 18KG
GREASE EP/R 0 - 18KG | Мултифунционална литиева грес Грес със свойство EP, с високи показатели, за разнообразна употреба (шарнири, кардани, главини, помпи, лагери и др.), особено пригодна в условията на високи температури и тежки натоварвания. Класовете NLGI 2 и 3 се препоръчват за ролкови лагери на..
481.68лв.
Без данък:481.68лв.
GREASE EPR 0 - 5KG | Мултифунционална литиева грес
Ново
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 5KG
GREASE EP/R 0 - 5KG | Мултифунционална литиева грес Грес със свойство EP, с високи показатели, за разнообразна употреба (шарнири, кардани, главини, помпи, лагери и др.), особено пригодна в условията на високи температури и тежки натоварвания. Класовете NLGI 2 и 3 се препоръчват за ролкови лагери на ..
113.40лв.
Без данък:113.40лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 18KG
GREASE EP/R 00 - 18KG | Мултифунционална литиева грес Грес със свойство EP, с високи показатели, за разнообразна употреба (шарнири, кардани, главини, помпи, лагери и др.), особено пригодна в условията на високи температури и тежки натоварвания. Класовете NLGI 2 и 3 се препоръчват за ролкови ла..
476.28лв.
Без данък:476.28лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 5KG
GREASE EP/R 00 - 5KG | Мултифунционална литиева грес Грес със свойство EP, с високи показатели, за разнообразна употреба (шарнири, кардани, главини, помпи, лагери и др.), особено пригодна в условията на високи температури и тежки натоварвания. Класовете NLGI 2 и 3 се препоръчват за ролкови лаг..
132.30лв.
Без данък:132.30лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 18KG
GREASE EP/R 1 - 18KG | Мултифунционална литиева грес Грес със свойство EP, с високи показатели, за разнообразна употреба (шарнири, кардани, главини, помпи, лагери и др.), особено пригодна в условията на високи температури и тежки натоварвания. Класовете NLGI 2 и 3 се препоръчват за ролкови лаг..
487.73лв.
Без данък:487.73лв.
Показани 1 от 12 | 31 (3 Страници)
Ние използваме бисквитки за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност .