Меню
Количка

Антифриз І Био антифриз

UNIL Lubricants произвежда охладителни течности (антифриз) за Вашия автомобил или предприятие.

Antifreeze NT - 1L | Био антифриз, пропиленгликол
Не е в наличност
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 1L
Antifreeze NT - 1L Незамръзваща, нетоксична, водоразтворима охладителна течност (антифриз) от ново поколение, която е разработена на базата на инхибиран пропиленгликол. Водата е най-ефективната течност за пренасяне на топлина (в радиатори, охладителни системи, ситеми за размразяване, и т.н.), ..
16.69лв.
Без данък:16.69лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 1L
Gel LD G11 - 1L Антифриз концентрат на базата на инхибиран моноетиленгликол (МЕГ) без съдържание на нитрити, фосфати, амини (NAP free), силикати и борати. Преди използване GEL LD трябва да се разреди с вода. Може да се използва във всички видове охладителни системи – отворени или затворени, а така ..
11.34лв.
Без данък:11.34лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 5L
Gel LD G11 - 5L Антифриз концентрат на базата на инхибиран моноетиленгликол (МЕГ) без съдържание на нитрити, фосфати, амини (NAP free), силикати и борати. Преди използване GEL LD трябва да се разреди с вода. Може да се използва във всички видове охладителни системи – отворени или затворени, а така ..
47.26лв.
Без данък:47.26лв.
Ultragel G12+ 1L | Aнтифриз концентрат, моноетиленгликол
Обади се за наличност
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 1L
Ultragel G12+ 1L Органичен антифриз концентрат на базата на моноетиленгликол (МЕГ) с изключително високо качество и G12+. ULTRAGEL е изпитан практически при всякакви работни условия на голям брой различни видове превозни средства и е установено, че той гарантира защита на охладителната система..
12.29лв.
Без данък:12.29лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 5L
Ultragel G12+ 5L Органичен антифриз концентрат на базата на моноетиленгликол (МЕГ) с изключително високо качество и G12+. ULTRAGEL е изпитан практически при всякакви работни условия на голям брой различни видове превозни средства и е установено, че той гарантира защита на охладителната система..
75.60лв.
Без данък:75.60лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 210L
Gel LD G11 - 210L Антифриз концентрат на базата на инхибиран моноетиленгликол (МЕГ) без съдържание на нитрити, фосфати, амини (NAP free), силикати и борати. Преди използване GEL LD трябва да се разреди с вода. Може да се използва във всички видове охладителни системи – отворени или затворени, а так..
2,247.84лв.
Без данък:2,247.84лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 210L
Ultragel G12+ 210L Органичен антифриз концентрат на базата на моноетиленгликол (МЕГ) с изключително високо качество и G12+. ULTRAGEL е изпитан практически при всякакви работни условия на голям брой различни видове превозни средства и е установено, че той гарантира защита на охладителната систе..
2,315.88лв.
Без данък:2,315.88лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност .