Меню
Your Cart

OPALJET COMPETITION 10W60 - 1L | 100% синтетично моторно масло с наночастици

OPALJET COMPETITION 10W60 - 1L | 100% синтетично моторно масло с наночастици
OPALJET COMPETITION 10W60 - 1L | 100% синтетично моторно масло с наночастици

OPALJET COMPETITION 10W60 - 1L

OPALJET COMPETITION 10W60 е първото достъпно на пазара моторно масло с наночастици – фулерени. Фулерените са молекули, съставени изцяло от въглерод, които приемат формата на кухи сфери или цилиндри. Оформени като футболни топки, те блокират появата на микропукнатини и неравности в повърхността на метала и така свеждат коефициента на триене до нула.

Тъй като тези наночастици са толкова малки, те остават в суспензия с маслото. Те нито се утаяват, нито се филтрират. Тъй като фулерените имат тъмен сиво-лилав цвят, моторното масло, съдържащо такива частици, е тъмно на цвят (почти черно като въглерода). Това изследване е наградено с Нобелова награда за химия.

OPALJET COMPETITION 10W60 достига до най-високи показатели, отговаряйки на спецификациите ACEA C3/A3/B4 ACEA и API SM / CF.

Създадено от 100% синтетични масла и внимателно подбрани присадки, OPALJET COMPETITION 10W60 притежава изключителни качества (висока устойчивост на срязване, ниско ниво на летливост и добра устойчивост на високи температури.)

OPALJET COMPETITION 10W60 е смесим със всички минерални масла, както синтетични, така и минерални и дори графитни. Високата му производителност и свойствата му могат да бъдат гарантирани само при употреба в неразредено състояние и във всички случаи без други добавки.

Предимства

- Почистващи свойства за поддържане чистотата на двигателя;

- Ниско ниво на летливост (дължи се на неговия SAE 60 вискозитетен клас при висока температура), осигурявайки минимална консумация на масло;

- Добра термална стабилност.

Спецификации

ACEA A3/B4/C3, FERRARI, BMW, ALFA ROMEO, ACEA A3/B4/C3

30.01лв.
Без данък: 30.01лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: 1L
  • Тегло: 1.00kg
  • SKU: U110011/12
Ние използваме бисквитки за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност .