Меню
Your Cart

Греси (Пластични смазки)

Пластични смазки (греси)
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 0.4KG
ALBA+ PTFE - 0.4KG Грес с литиев комплексен сапун, към който е прибавен Teflon® за подобряване на коефициента на триене и граничните смазочни свойства. ALBA+ освен това дава забележителна защита от корозия и износване. Тази висококачествена грес има свойството ЕР и широки експлоатационни граници, б..
15.90лв.
Без данък:15.90лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 18KG
ALBA+ PTFE - 18KG Грес с литиев комплексен сапун, към който е прибавен Teflon® за подобряване на коефициента на триене и граничните смазочни свойства. ALBA+ освен това дава забележителна защита от корозия и износване. Тази висококачествена грес има свойството ЕР и широки експлоатационни граници, бе..
566.78лв.
Без данък:566.78лв.
ALIMENTA - 0.4KG | Грес за хранително-вкусовата промишленост
Оферта
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 0.4KG
Грес за хранително-вкусовата промишленост ALIMENTA - 0.4KG Грес, разработена на базата на високо-рафинирани бели медицински масла и бентонитов сгъстител. Създадена за приложение в хранително-вкусовата промишленост и по-специално в пакетиращото оборудване в нея. ALIMENTA съдържа напълно безвредни съ..
18.90лв.
Без данък:18.90лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 18KG
Грес за хранително-вкусовата промишленост ALIMENTA - 18KG Грес, разработена на базата на високо-рафинирани бели медицински масла и бентонитов сгъстител. Създадена за приложение в хранително-вкусовата промишленост и по-специално в пакетиращото оборудване в нея. ALIMENTA съдържа напълно безвредни със..
540.00лв.
Без данък:540.00лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 0.4KG
CALIOPAL - 0.4KG Литиево-калциева ЕР грес с високи експлоатационни характеристики. Специално разработена за употреба при високи натоварвания с удари, при ниски скорости и в присъствие на вода. Тези условия съществуват в автомобилния сектор, в строителната механизация, в селскостопанската техника и ..
15.06лв.
Без данък:15.06лв.
CALIOPAL - 18KG | Литиево-калциева комплексна грес за високи натоварвания
Ново
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 18KG
CALIOPAL - 18KG Литиево-калциева ЕР грес с високи експлоатационни характеристики. Специално разработена за употреба при високи натоварвания с удари, при ниски скорости и в присъствие на вода. Тези условия съществуват в автомобилния сектор, в строителната механизация, в селскостопанската техника и т..
518.40лв.
Без данък:518.40лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 0.5KG
Грес COPPER ANTI-SEIZE - 0.5KG Органично-метална смес с широко приложение. Смазващ и антизадиращ продукт, предназначен за детайли, подложени на силни натоварвания и високи температури. Смазване и защита на бавно движещи се детайли: коксови пещи; високи пещи; установки за непрекъснато леене INTERSTO..
24.00лв.
Без данък:24.00лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 18KG
GREASE EP/R 0 - 18KG | Мултифунционална литиева грес Грес със свойство EP, с високи показатели, за разнообразна употреба (шарнири, кардани, главини, помпи, лагери и др.), особено пригодна в условията на високи температури и тежки натоварвания. Класовете NLGI 2 и 3 се препоръчват за ролкови лагери на..
329.40лв.
Без данък:329.40лв.
GREASE EPR 0 - 5KG | Мултифунционална литиева грес
Ново
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 5KG
GREASE EP/R 0 - 5KG | Мултифунционална литиева грес Грес със свойство EP, с високи показатели, за разнообразна употреба (шарнири, кардани, главини, помпи, лагери и др.), особено пригодна в условията на високи температури и тежки натоварвания. Класовете NLGI 2 и 3 се препоръчват за ролкови лагери на ..
102.00лв.
Без данък:102.00лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 18KG
GREASE EP/R 00 - 18KG | Мултифунционална литиева грес Грес със свойство EP, с високи показатели, за разнообразна употреба (шарнири, кардани, главини, помпи, лагери и др.), особено пригодна в условията на високи температури и тежки натоварвания. Класовете NLGI 2 и 3 се препоръчват за ролкови ла..
329.40лв.
Без данък:329.40лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 5KG
GREASE EP/R 00 - 5KG | Мултифунционална литиева грес Грес със свойство EP, с високи показатели, за разнообразна употреба (шарнири, кардани, главини, помпи, лагери и др.), особено пригодна в условията на високи температури и тежки натоварвания. Класовете NLGI 2 и 3 се препоръчват за ролкови лаг..
100.50лв.
Без данък:100.50лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 18KG
GREASE EP/R 1 - 18KG | Мултифунционална литиева грес Грес със свойство EP, с високи показатели, за разнообразна употреба (шарнири, кардани, главини, помпи, лагери и др.), особено пригодна в условията на високи температури и тежки натоварвания. Класовете NLGI 2 и 3 се препоръчват за ролкови лаг..
291.60лв.
Без данък:291.60лв.
Показани 1 от 12 | 29 (3 Страници)
Ние използваме бисквитки за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност .