Меню
Your Cart

За мотоциклети и скутери

За мотоциклети и скутери
Моторно масло за четиритактови мотоциклети IGNITION 5W50 - 1L
Ново
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 1L
 Описание: Синтетично масло  специално разработено за смазване на четири-тактови мотоциклетни двигатели, така че, приплъзването, залепването и/или твърдата работа на дисковете на съединителя да останат в миналото. Това масло е разработено и тествано в близко сътрудничество с най–важните..
17.46лв.
Без данък:17.46лв.
Двутактово масло 2T SPECIAL - 1L
Ново
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 1L
Описание: Специално препоръчано за смазване на всички двутактови двигатели с въздушно охлаждане, функциониращи при много високи температури и за двутактови двигатели със затруднено охлаждане. Адаптирано за безоловни и съдържащи олово бензини. Използва се в концентрациа от 2% и повече, в зависимос..
12.36лв.
Без данък:12.36лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 1L
  Описание: Продукт на база рициново масло, създадено за състезания по картинг и адаптирано за скутери. Подходящо за двигатели в моделизма.  ..
30.55лв.
Без данък:30.55лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 1L
  Описание: 100% синтетичномасло специално разработено за смазване на четири-тактови мотоциклетни двигатели, така че, приплъзването, залепването и/или твърдата работа на дисковете на съединителя да останат в миналото. Това масло е разработено и тествано в близко сътрудничество с най–важни..
24.00лв.
Без данък:24.00лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност .