Меню
Your Cart

За горска и градинска техника

За горска и градинска техника
Двутактово масло 2T SPECIAL - 1L
Ново
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 1L
Описание: Специално препоръчано за смазване на всички двутактови двигатели с въздушно охлаждане, функциониращи при много високи температури и за двутактови двигатели със затруднено охлаждане. Адаптирано за безоловни и съдържащи олово бензини. Използва се в концентрациа от 2% и повече, в зависимос..
12.36лв.
Без данък:12.36лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 1L
Описание: Минерално масло, подсилено с полимери, които осигуряват адхезия на масления филм. Препоръчва се за смазване на веригите на електрически дърворезачки...
14.24лв.
Без данък:14.24лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 1L
Описание: Минерално масло, подсилено с полимери, които осигуряват адхезия на масления филм. Препоръчва се за смазване на веригите на дърворезачки, за лагери подложени на вибрации и веригите на верижни предавки със свободно мазане...
11.40лв.
Без данък:11.40лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 0.5L
Описание: 100% синтетична смазка за вериги. Прилага се за смазване и консервиране. Прилепва отлично и е устойчива на високи налягания и температури. Предпазва много добре от корозия, устойчива на пръски от вода и предпазва веригите от удължаване. Използва се в промишлеността, в ремонтни работилни..
25.80лв.
Без данък:25.80лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 0.4KG
Описание: Грес със свойство EP, с високи показатели, за разнообразна употреба (шарнири, кардани, главини, помпи, лагери и др.), особено пригодна в условията на високи температури и тежки натоварвания. Пенетрационният клас 00 е специално пригоден за системи за централно гресиране. Спецификации:..
9.00лв.
Без данък:9.00лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 0.5L
Описание: Разединява споени от ръжда части. Служи за смазване на фини механизми, брави, ключалки, панти, шпонкови и щифтови съединения, резета, игловодачи, ударници, шарнирни съединения и др...
13.56лв.
Без данък:13.56лв.
Модел: UNIL Lubricants Belgium Модел: 1L
Описание: Масло, специално разработено за малки бензинови двигатели, с каквито са оборудвани сенокосачките, мотокултиваторите и др. Спецификации: SAE 30; API SF/CF, ACEA A2..
12.00лв.
Без данък:12.00лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност .