Меню
Your Cart

Условия на плащане и доставка

Условия на плащане

1. Всички цени са в български лева и включват ДДС;

2. Плащане в брой с наложен платеж - плащането се извъшрва в брой, в български лева, при доставка на стоката. Пълната стойност за плащане ще видите в процеса на завършване на поръчката. Тя включва стойността на стоката и доставката до Ваш адрес, в случай, че сте пожелали такава;

3. Плащане по банков път - плащането се извършва по банков път, в лева, преди експедирането на стоките. След получаване на банковия трансфер, поръчката ще бъде обработена и изпратена в рамките на 24 часа. Пълната стойност за плащане ще видите в процеса на завършване на поръчката. Тя включва стойността на стоката и доставката до Ваш адрес.

Условия на доставка

4. Доставка с ЕКОНТ ЕКСПРЕС. Доставката до офис на куриера или "до врата". Информация за цената на доставката ще получите в процеса на завършване на поръчката;

5. Доставка със СПИДИ. Доставка до офис на куриера или “до врата”. Информация за цената на доставката ще получите в процеса на завършване на поръчката;

6. Получаване на стоката от склад - когато клиента предпочита сам да подсигури доставката си или има намерение да ни посети лично, за да получи стоката си. За адрес, телефон и работно време вижте контакти.

7. В случай че имате някъкви специални изисквания към доставката, напишете ги в полето "Бележки по доставката".

8. За поръчки на стойност над 50 лв. можете да ползвате безплатна доставка - за целта просто изберете начин на доставка "Безплатна доставка", която ще се появи само в случай, че Вашата поръчка надхвърля 50 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НА СТОЙНОСТ НАД 50 ЛВ.


Срок на доставка на стоката

9. Поръчката Ви се обработва и изпраща в рамките на 24 часа от понеделник до петък. При поръчка направена след 15:00 часа, тя обикновено се обработва на следващия работен ден.

Фактуриране

Моля прочетете Фактура за фирма.

Ние използваме бисквитки за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност .