Меню
Your Cart

За нас

За нас
Основната дейност на фирмата е внос и дистрибуция на оригинални резервни части и консумативи за тежкотоварни западни автомобили и ремаркета и смазочни продукти. Ключов акцент  в дейността на фирмата е ексклузивен внос и дистрибуция за България на висококачествени смазочни продукти UNIL Белгия: моторни, трансмисионни и промишлени масла и греси. Вече над 100 години UNIL BELGIUM предлага на своите клиенти висококачествени смазочни продукти. Отчитайки изискванията на новите поколения машини, UNIL BELGIUM непрестанно разширява гамата на предлаганите продукти. UNIL е сертифициран по “Система по качеството” - ISO 9001:2000. Официален и ексклузивен представител за България на продуктите на UNIL е сертифицираната фирма ТИМ97.

Фирмата предлага  буфери ROECKINGER, RINGFEDER и ORLANDI; лафети и крикове за полуремаркета; пневморесьори /въздушни възглавници/ FIRESTONE, AIRSPRINGS и др. Фирмата е директен вносител на продукти от HERTH+BUSS GmbH; автомобилни лампи от SPAHN Gluehlampenfabrik GmbH; огледала за оригинално вграждане MEKRA Lang. Разнообразието от стопове, фарове, мигачи и габаритни светлини за тежкотоварните автомобили и ремаркетата е изключително голямо. Продуктите от тази гама, които са и за оригинално вграждане,  са внос от VIGNAL SYSTEMS - Франция. Други са от ASP?CK SYSTEMS –Австрия и EUROLITES S.p.A - Италия. Частите по окачването и управлението - щанги, шарнирни болтове и тампони  са представени от марките Wichmann и ALFRED HEYD - – Германия. Като официален представител за България, ТИМ97 ООД предлага и продуктите на BRITAX  PMG Ltd. – Англия: аварийни лампи и халогенни фарове за допълнително вграждане. През последните години изключително добре се налагат и резервните части за Scania и Volvo внасяни от COSIBO S.p.A. – Италия. В наличност се поддържат релета 12V и 24V, спирали за въздух, спирални кабели за ток, за ABS и EBS системи и много други консумативи. В наличност има богато разнообразие от филтри за товарни автомобили и пътностроителна техника DONALDSON и HIFI, MANN+HUMMEL,  KNECHT и HENGST; накладки,BERAL, ROULUNDS, DON и TEXTAR; ремъци GATES и ROULUNDS. ТИМ97 ООД има дългогодишни договорни отношения за дистрибуция на оригинални резервни части с представителите за България на марките MAN и MERCEDES BENZ.

История

ТИМ97 стартира дейността си през 1997 година, като дистрибутор за град Пловдив и областта на смазочните продукти UNIL Белгия. Допълнение към основната дейност е продажбата и на автомобилни филтри и  консумативи за леки и товарни автомобили.

Основна политика в дейността е стриктното спазване на законовите изисквания на Република България и ЕС. Важни акценти в работата на дружеството са свързани със спазването на нормите за  безопасност на труда и опазването здравето на трудещите се. За отличните резултати спомагат добрите колегиални взаимоотношения, високата отговорност към работата и успешният управленски план.

Ние използваме бисквитки за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност .