Двутактови масла

2T SPECIAL

Специално препоръчано за смазване на всички двутактови двигатели с въздушно охлаждане, функциониращи при много високи температури и за двутактови двигатели със затруднено охлаждане. Адаптирано за безоловни и съдържащи олово бензини. Използва се в концентрация от 2% и повече, в зависимост от препоръките на конструкторите. Притежава голяма термична стабилност, устойчивост на окисление, високи дисперсни свойства.

Спецификации: 

API TC, JASO FC

Приложения: 

Таг: 

2T POWER

Многофункционално двутактово масло. Специално препоръчано за смазване на всички двутактови двигатели с въздушно охлаждане, функциониращи при много високи температури и за двутактови двигатели със затруднено охлаждане. Адаптирано за безоловни и съдържащи олово бензини. Използва се в концентрация от 2% и повече, в зависимост от препоръките на конструкторите. Притежава голяма термична стабилност, устойчивост на окисление, високи дисперсни свойства.

Спецификации: 

API TC - JASO FC

Таг: 

OUTBOARD

Масло, специално създадено за смазване на двутактови двигатели, охлаждани от течаща вода, т.е. извънбордови двигатели. Смесва се с горивото в съотношение 2-3%.

Спецификации: 

API TD, NMMA TC-W2, TC-W 3

Приложения: 

Таг: 

TITANIUM 2T MOTO

100% синтетично масло на естерна основа, специално за двутактови мотоциклети, включително и състезателни. Може да се използва и при разделно мазане и е съвместимо с безоловното гориво. Синтетичното базово масло и високоефективните присадки му придават изключителна температурна стабилност, много голяма стабилност на окисление, повишени дисперсионни свойства, много ниско съдържание на сулфатни пепели, бездимност.

Спецификации: 

API TC+, ISO-L-EGD+, JASO FC, TISI 1040-2534 PIAGGIO HEXAGON, ROTAX 253

Приложения: 

Таг: 

SYNTHEMIX 2T MOTO

Синтетично масло формулирано за да отговори на изискванията на двигателите на двутактовите мотоциклети, употребявани при тежки условия. Маслото притежава противозадирни, детергентни и противодимни свойства.

Спецификации: 

API TC, JASO FC

Приложения: 

Таг: 

RACING SCOOT

Полусинтетично масло, специално създадено за малки бензинови двигатели с въздушно охлаждане. Може да се използва и за двигатели с разделно мазане.

Спецификации: 

API TC, JASO FB

Приложения: 

Таг: 

Subscribe to Двутактови масла