Домакинство и домашни работилници

MERION 4T 30

Масло, специално разработено за малки бензинови двигатели, с каквито са оборудвани сенокосачките, мотокултиваторите и др.

Спецификации: 

SAE 30, API SF/CF, ACEA A2

Приложения: 

Таг: 

2T SPECIAL

Специално препоръчано за смазване на всички двутактови двигатели с въздушно охлаждане, функциониращи при много високи температури и за двутактови двигатели със затруднено охлаждане. Адаптирано за безоловни и съдържащи олово бензини. Използва се в концентрация от 2% и повече, в зависимост от препоръките на конструкторите. Притежава голяма термична стабилност, устойчивост на окисление, високи дисперсни свойства.

Спецификации: 

API TC, JASO FC

Приложения: 

Таг: 

CHAIN LUBE SYNTHETIC

Препоръчва се за мазане на всички типове вериги и специално за вериги на мотоциклети. Притежава много силна адхезия, устойчивост на високи температури и налягания, отлична защита срещу корозия, водоустойчивост. Запазва за дълго време веригите от износване.

Приложения: 

Таг: 

CHAIN S

100% синтетична смазка за вериги. Прилага се за смазване и консервиране. Прилепва отлично и е устойчива на високи налягания и температури. Предпазва много добре от корозия, устойчива на пръски от вода и предпазва веригите от удължаване. Използва се в промишлеността, в ремонтни работилници и сервизи, при ремонт на велосипеди и мотоциклети, в домакинството и в домашни работилници. Гранични температури на използване: от - 40°С до +200°С

Приложения: 

Таг: 

CONTACT E

Минерално масло, подсилено с полимери, които осигуряват адхезия на масления филм. Препоръчва се за смазване на веригите на електрически дърворезачки

Приложения: 

Таг: 

CONTACT M

Минерално масло, подсилено с полимери, които осигуряват адхезия на масления филм. Препоръчва се за смазване на веригите на дърворезачки, за лагери подложени на вибрации и веригите на верижни предавки със свободно мазане.

Приложения: 

Таг: 

X – CLEAN

Миеща смес, която не съдържа никакъв разтворител или химически активни вещества. В съответствие със стандарт NFT 73101, не съдържа твърди абразиви. Миещата способност е допълнена от защитен компонент дериват на ланолин. Отсъствието на алкални вещества и биоразградимите естествени съставки позволяват продължителна безопасна употреба. X-CLEAN не оставя лепливи остатъци върху ръцете, а един лек, свеж аромат.

Приложения: 

Таг: 

UNIL DRY SPECIAL

Високоефективни абсорбиращи гранули с възможност за прилагане във всички области, където се употребяват масла или други течности. UNIL DRY SPECIAL се използва за събиране на разливи и осигурява чистота и сигурност в производствените помещения, сервизите, гаражите, складовете и т.н. Елиминира риска от подхлъзване по омазнените или овлажнени подове. Благодарение на неговата силна абсорбираща способност повърхностите изсъхват много бързо. UNIL DRY SPECIAL също така е много ефективен през зимата при поледици.

Спецификации: 

MPA-NRW Type III R »

Приложения: 

Таг: 

PROTECT ULTRA /ANTICORROSION /

Eдин забележителен антикорозионен продукт, притежаващ водонепроницаемост. Защитава от корозия детайли с малки и средни размери по време на производствения цикъл (междуоперационни задели) и в склад за готова продукция.

Приложения: 

Таг: 

FOOD-GREASE – SP

Бяла грес под формата на аерозол. Прилага се за смазване или антикорозионна защита. Може да се използва в хранително-вкусовата промишленост, тъй като отговаря на нормата FDA 21 CFR 178.3570. Притежава отлична водоустойчивост.

Спецификации: 

FDA 21 CFR 178.3570

Приложения: 

Таг: 

Страници

Subscribe to Домакинство и домашни работилници